JAPANS GRILL EN SUSHI RESTAURANT "SUSHITIJD"

JAPANS GRILL EN SUSHI RESTAURANT "SUSHITIJD" Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 162 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Japans grill en sushi restaurant "Sushitijd". Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 22:26 Heb niet alles bezorgd gekregen en dan bel je en word er niet opgenomen...
18 mei 2022 om 20:13 Was weer lekker zoals altijd, vriendelijke bezorger :)
12 mei 2022 om 19:36 Lekker, zag er goed uit. Veel sojasaus, wasabi en gember bijgevoegd.Kreeg er zomaar 3 kokosmakroontjes bij. Wel behoorlijk duur. Bezorging duurde langer dan gehoopt.
12 mei 2022 om 15:27 Helaas droge stukken sushi ontvangen, rauwe zalm en rauwe tonijn waren beide erg taai waardoor ik dit niet durfde te eten. De zalm handrol was heel erg nat en de advocado dat erin zat was helemaal bruin geworden. Jammer!
8 mei 2022 om 20:04 Eten vonden we echt niet van kwaliteit. Met name box D was echt in elkaar geknutselde grote stukken sushi. Zag er totaal niet aantrekkelijk uit dus niet bijna niet van gegeten.
29 apr 2022 om 13:22 Wederom een heerlijke pokebowl, bedankt ook voor de cake! Bezorger was ietwat aan de vroege kant maar dat was uiteindelijk geen probleem
27 apr 2022 om 20:12 Normaal geen klachten, maar vandaag was de gebakken zalm . 2 halve stukjes in een portie.......
19 apr 2022 om 14:35 De pokebowl was heerlijk, kreeg er ook nog twee gratis donuts bij! Bedankt voor de snelle bezorging
7 apr 2022 om 8:32 Sushi erg matig. Sushi rijst bevat teveel rijst azijn waardoor sushi erg zure lucht krijgt. Tonijn vond ik erg grauw en sushi leek ook ver van tevoren bereid te zijn erg droog. Snacks waren daar in tegen wel weer lekker, loempia's en banaantjes.
1 apr 2022 om 18:45 Te duur voor hetgeen wat je krijgt was een tegenvaller
25 mrt 2022 om 19:27 Lekker! goed verpakt en op tijd.
23 mrt 2022 om 16:44 Altijd super vers!